Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a producent Jiří Pomeje (†54) se po skoro roce objevil ve společnosti. S manželkou vyrazili popřát producentovi Františku Janečkovi (79), který ve čtvrtek slavil v průhonické restauraci Hliněná bašta 73. narozeniny. Pomeje promluvil o svém zdravotním stavu. Příští týden se má od lékařů dozvědět, zda bojoval s rakovinou úspěšně, nebo ho čeká operace a chemoterapie.

"Jsem po roce venku. Nikde jsme nebyli, uvědomil jsem si, že jsem měl v říjnu tohle kvádro naposledy na premiéře filmu a výhodu to má, že už ho dopnu," řekl Super.cz Pomeje. "Po fyzické stránce se cítím vždycky hůř večer, hlavně hlasivky bolí. Ale alespoň už mě lidi slyší. Po psychické stránce to sranda není, občas mě přepadnou splíny, ale moje holky mě z toho rychle dostanou," upřesnil.

Na výsledky svého boje si musí týden počkat. "Příští týden se to rozhodne. Jdu na vyšetření, budou mi brát vzorky a uvidí se. Když to bude špatné, bude se řezat a čeká mě chemoterapie," vysvětluje.

Pomeje je velký bojovník. "Mlíkem to nevyřeším, houbami taky ne, všichni něco radí, léčitelé vědí, jak na to. Kdybych měl brát všechno, co mi doporučují, tak umřu na rakovinu žaludku a střev. Čekám na rozhodnutí doktorů a přidám pak i alternativní léčbu. Do té chemošky se mi nechce, to se přiznám," přiznává.

"Co se má stát, se stane. Přestal jsem kouřit, sedm měsíců jsem neměl cigaretu. Jednu výhodu to má, denně ušetřím kilo. Buď mi nahoře někdo říká 'pozor', anebo mě to sekne. Už to neovlivním," dodal Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám