Hlavní obsah
Článek

Dnes měl být pro herce a dabéra Jiřího Pomejeho (†54) velký den, kdy se od lékařů měl dozvědět ortel, jestli se podařilo ozařováním odstranit rakovinu hrtanu. Jenže bohužel žádné dobré zprávy nepřišly.

„Lékaři mu kamerou prohlíželi krk a říkají, že to s velkou pravděpodobností bude v pořádku. Ale podstoupil několik testů a jejich výsledky budou až za měsíc. Až pak bude možné definitivně říci, že rakovina je pryč,“ řekla Super.cz manželka herce.

Ten už se přitom nemůže dočkat, až se mu zase vrátí hlas a dokonce uvažuje, že by se v září, pokud to aspoň trochu půjde, vrátil k dabingu. Znovu ho totiž volají „ke strojům“ a to mu dělá psychicky dobře.

„Další vyšetření ho přitom čeká už za čtrnáct dní. Teď je to měsíc od konce ozařování a situace se může měnit, takže ho teď budou pozorovat pečlivě a často. Nicméně hlavní budou až výsledky testů za ty čtyři týdny,“ smiřuje se s nesnesitelným čekáním žena excentrického umělce.

Toho prý vyděsilo chování doktorů. „Pacientů mají hodně, s těmi onkologickými se potkávají každou chvíli, takže pro ně to už není takový nával na emoce jako pro nemocné. Jirka si ale samozřejmě hned domyslel, že se lékař tvářil rozpačitě. Podařilo se mi ho však uklidnit. Podle mě si to buď špatně vyložil, nebo pan doktor přemýšlel o nějaké soukromé záležitosti,“ dodala Andrea Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám