Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny a týdny média spekulovala, že krize v manželství Jiřího Pomeje (†54) a jeho ženy Andrey se tak vyostřila, že už padlo slovo rozvod. Důvodem bylo Andreino pracovní vytížení, kdy často odjíždí z Česka, a Jirka, který na tom pracovně není nic moc, na ni žárlí. Na premiéru nové komedie Všechno nebo nic ale pár dorazil ruku v ruce a vrkali jako hrdličky.

"Nechci to zakřiknout, ale něco se rýsuje a vypadá to, že bych se mohl po dvanácti letech vrátit v příštím roce jako producent," má teď prý lepší pracovní vyhlídky Jiří Pomeje. Vypadá to tedy, že už v jejich rodině nebude pracovat jenom Andrea, která je velmi úspěšnou a v zahraničí žádanou DJkou.

"Uvidíme, jak to budeme zvládat, protože máme doma dítě, tak budeme možná muset řešit nějakou alternativu. Ale jsem ráda, že Jirka bude zase dělat to, co ho baví," míní Andrea. "Ale hlavně má teď Andrejka takovou nabídku do zahraničí, že musíme zvažovat, jak to udělat, možná lítat tam a zpátky, protože já ji samotnou pustit nechci, protože žárlím," přiznal Jiří.

Svoji ženu ovšem před fotografy na premiéře odhaloval, aby byla ještě víc sexy. "Jsem na svoji ženu pyšný a myslím, že kdybych ji tady svlékl, tak spoustě světových celebrit spadne brada," tvrdí Pomeje.

"Jsem teď spokojená, jsem ráda, že se to rozjelo samo. Nemusím nikoho obvolávat a shánět nějaké agenty. Je to super," řekla nám Andrea o své práci. A jak to tedy mají s péčí o dceru? "Řekl bych, že šedesát procent je na Andree, čtyřicet procent na mně," prozradil její muž. Druhé dítě prý ale v žádném případě neplánují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám