Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco o jejím manželovi není v souvislosti s jeho prací, herectvím, v posledním době prakticky vůbec slyšet, ona sama má u nás a hlavně za hranicemi všedních dnů pořádný úspěch. Žena Jiřího Pomeje (†54) Andrea Pomeje (35) se už nějaký ten pátek živí coby dýdžejka a teď v Asii dostala tolik kšeftů, že se tam chystá částečně odstěhovat!

„V posledním roce se mi začalo hodně dařit. Zastupuje mě velká bangkocká agentura a práce mi nabídla tolik, že reálně s manželem plánujeme, že se tam napůl odstěhujeme. Zrušíme byt v centru Prahy, je nesmyslně velký, naší rodince stejně stačí pár metrů čtverečních před televizí, najdeme menší a druhý budeme mít v hlavním městě Thajska. Tam mimochodem obří luxusní apartmá vyjde se vším všudy levněji, než co nyní platíme v Praze na Vinohradech. I měsíc v parádním hotelu tam přijde na míň,“ řekla Super.cz krásná Andrea.

„Od listopadu dál budeme tam. Děláme všechny kroky pro to, abychom se do Thajska napůl odstěhovali. Ale že bychom se tam natrvalo usadili, to zase kvůli našim rodinám i dceři neplánujeme. Minimálně každého čtvrt roku se budeme vracet zpátky,“ slibuje takhle veřejně příbuzným.

Kromě toho ji čeká na konci léta odlet na tři velké hudební akce do Řecka. Manžel ji ale kvůli vlastním povinnostem doprovázet nemůže. „Doma máme teď kvůli tomu trochu dusno,“ přiznala s úsměvem Andrea Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám