Hlavní obsah
Článek

Dcera Jiřího Pomeje (†54) a Andrey Pomeje (35) je opravdu rozkošná holčička s krásnýma očima po mamince, po tatínkovi je ale neuvěřitelný cholerik. A navíc se už v útlém věku (2 a půl roku) naučila klít. „Sprostě tuhle vynadala hračce,“ prozradila nám její maminka.

Anna Pomeje je prý nehorázně upovídaná. „Mluví pořád. Večer nejdřív zavře oči a pak až pusu. Spousta věcí se jí ale ještě nedaří říct a je na ní vidět, jak ji to nehorázně štve. Vždycky se strašně vytočí. Tuhle mluvila na takovou hračku, která má dítěti odpovídat, ale ona Aničce nerozuměla, a dceru to fakt naštvalo. Mrštila s ní do kouta, řekla hračce, ať jde někam a přidala jedno opravdu velmi sprosté slovo. Zírali jsme na sebe s manželem s otevřenýma pusama dokořán. Já to slovo nepoužívám, Jirka podle mě taky ne, tak vůbec netuším, kde ho malá mohla vzít,“ diví se Andrea.

„Někdy si připadám jako v blázinci. Naše celá tříčlenná rodina chce být všude středem společnosti. Já jsem ukecaná, Anička je hlučná po tátovi, Jirka taky není úplný introvert. Nedivím se, že nás přátelé už nezvou na žádná společenská setkání,“ tvrdila zvesela, když jsme ji zastihli v negližé při kosmetickém ošetření.

Dýdžejka se zakrátko od malé odloučí na tři týdny, bude mít několik vystoupení v Asii. A i když se těší, zároveň se tak trochu děsí.

„Už jsem někde četla, že se jedeme do Thajska rozvádět. Fakt vtipné. Naopak mám strach, abych si odtamtud neodvezla podobný dáreček jako předtím Aničku. Doma padáme únavou, vůbec na sebe nemáme čas, tak nás každý den vyřídí. V Thajsku to bude vyjma mého hraní odpočinkovější, takže mám fakt obavu, jak to dopadne. Opravdu přírůstek do rodiny v tuhle dobu neplánujeme,“ dodala lehce vyděšeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám