Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Možná není největší svým vzrůstem, rozhodně ale vládne silným hlasem! Muzikálová zpěvačka Magda Malá (56), kterou si můžete pamatovat z muzikálů Bídnici a Dracula se v českém hudebním rybníku pohybuje od konce osmdesátých let. To, že bylo Magdě, která nenávidí nošení podprsenek, už loni padesát, byste netipli ani náhodou.

„Asi jsou to geny. Žádné zkrášlovací ani omlazovací procedury nepodstupuju a s vráskami zatím nemám nejmenší problém,“ říká zpěvačka, která ale otevřeně přiznává, že docela často bojuje s váhou.

„Diet už jsem držela snad milión. Vždy s menším či větším úspěchem,“ dodává zpěvačka a matka dvou dcer, která má nyní prý to hubenější období, ale ještě by do plavek ráda něco shodila.

A co dámě vysoké přesně 154 centimetrů teď dělá největší radost? „Jezdíme společné koncerty s Bohušem Matušem, které jsou plné českých i světových hitů nejen z muzikálů, a máme úspěch, za což jsem velice ráda,“ řekla Super.cz Magda s tím, že nejbližší koncert budou mít už v pondělí 21. května v pražském kině Lucerna a další jsou naplánované až do konce roku po celé republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám