Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tuhle mladinkou šestnáctiletou hvězdičku můžete vídat v Ulici i Modrém kódu, ona však stejně důsledně myslí také na svou hudební kariéru. Nela Kailová vypouští do světa nový videoklip k písničce S tebou nebo bez tebe. Vydatnou pomocnicí jí byla v tomhle případě její zkušenější kolegyně Olga Lounová.

Ta je spoluautorkou textu. O hudbu Olga pro změnu požádala svého dvorního baskytaristu Davida Csengeho.

„Bez Olgy by písnička a klip vůbec nemohly vzniknout. Snad můžu prozradit, že mi Olga s natáčením klipu pomohla nejen organizačně, ale i finančně. Jsem jí za to opravdu moc vděčná", prozradila Nela.

Olga Lounová a David Csenge se v klipu také objeví v roli sportovních trenérů. Vedle hlavních postav doplňuje atmosféru klipu skupina mladých roztleskávaček, dnes už moderně nazývaných cheerleaderky. Jedná se o tým Prague Eagles Cheerleaders, který sbírá tituly na mistrovstvích České republiky a dobře se mu daří i v evropských soutěžích.

„Klip jsme natáčeli v prostředí školy a tělocvičny. Myslím, že hodně holek v mém věku začíná řešit nějaký vztah, a v klipu je dobře vidět, že najít toho správného není vždy úplně jednoduché, a ještě těžší je to dát nějak najevo,“ usmívá se Nela, která je od loňského září studentkou prvního ročníku Konzervatoře Jaroslava Ježka v Praze.

Reklama

Další články

Načítám