Hlavní obsah
Článek

Své tělo vypracované tancem letos poprvé vystavila u bazénu slunečním paprskům! Eva Krejčířová, kterou si z minulých let pamatujete ze StarDance jako taneční partnerku Jaromíra Bosáka, Ladislava Vízka nebo Ondřeje Banka, si víkendové oteplení užívala plnými doušky lelkováním u bazénu.

Až se nechce věřit, že tahle majitelka bezchybné postavičky aktuálně nemá chlapa. „Na osudového muže stále čekám,“ směje se Eva, která se věnuje výuce tance. „Učím tančit holky, které si chtějí zatančit bez partnera, ale také páry. Děláme i víkendové kurzy,“ dodává tanečnice.

Té se po delší době zadařilo a našla tanečního partnera. A není to neznámé jméno. Svůj um a síly na parketu Eva před nedávnem spojila s Lukášem Hojdanem, který ve StarDance tančil před lety s Jitkou Čvančarovou. Společně prý mají spoustu plánů.

„Chceme soutěžit v kategorii showdance. Mohou se tam zařadit i zvedačky a jiné taneční prvky než v klasickém soutěžním tanci. Máme řadu vystoupení, a proto jsme se rozhodli pro tento styl. Je to divácky zajímavější,“ míní Eva.

Reklama

Další články

Načítám