Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Mladinká Berenika Suchánková (20) jde ve šlépějích svého otce Michala Suchánka! V červnu ji čeká absolutorium na konzervatoři. Kdekdo by si mohl myslet, že díky svému otci by mohla mít protekci a získávat role napřímo, ale opak je pravdou. My jsme ji zastihli na konkurzu do muzikálu Trhák v Divadle Broadway, kde absolvovala pěveckou i taneční složku.

„Letos absolvuji na konzervatoři, a tak teď chodím na všechny konkurzy a castingy. Musím ale přiznat, že mi to není úplně příjemné. Jsem vždy nervózní a mám pocit, že výsledek pokaždé není podle mých představ a něco zkazím. Jenže mi začíná docházet, že konec školy je pro mě začátek všeho. Proto se vždy nakonec přemluvím a na konkurz jdu, dám do toho vše a pak se uvidí. Chci se živit něčím, co mě baví, a tak tomu musím jít naproti," sdělila nám půvabná Berenika.

Mladá herečka již účinkovala v několika seriálech, v současné době ji vídáme v muzikálu Muž se železnou maskou. Se svými rodiči se prý zatím o všem radí.

„Veškeré nabídky na práci konzultuji se svými rodiči, zatím mi vždy dobře poradili, a hlavně jsou oba z branže, takže to je výhoda,“ dodala závěrem Berenika.

Reklama

Další články

Načítám