Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Filmový pás nám do dnešních dnů bezpečně uchoval jejich dětskou podobu z časů, kdy byly nesmírně populární a šly z role do role, ale dnes byste je na ulici, nebo v obchoďáku ve frontě, už možná ani nepoznali. Řeč je o dětských hereckých hvězdách, které po čase nadobro zmizely z očí veřejnosti. Pojďte si s námi připomenout ty, jež letos vylezly z nory na světlo a po letech se znovu ukázaly světu.

Současnou podobu hned dvou velkých dětských hvězd jsme si mohli osvěžit díky selfie. Žanetě Fuchsové, kterou si všichni pamatují z hlavních rolí Polákových filmů Lucie, postrach ulice nebo Chobotnice z II. patra, dětský sen o herecké kariéře nevyšel. Po letech se ale nakonec do branže vrátila a dnes působí jako asistentka režie. Společné foto při natáčení si s ní udělala přímo na place herečka Pavla Vitázková.

Fotografie Ondřeje Sokola na sociální síti nám zase připomenula aktuální podobu hlavního hrdiny Vorlíčkova seriálu Létající Čestmír Lukáše Becha. I on se dnes pohybuje spíše za kamerou. V nedávné době si také zahrál v několika reklamách.

Jako Dlouhého Janka z hudební komedie Ať žijí duchové! si bezpečně pamatujete Jiřího Procházku. Ten se nedávno objevil jako dydžej na svatbě zpěváka Milana Drobného. Kromě tohoto koníčku se dnes Jiří živí hlavně jako zvukař. V minulosti se ovšem živil také jako číšník nebo kadeřník.

Sen o herecké kariéře se nakonec rozplynul i Monice Kvasničkové, kterou si pamatujete například z filmu Prázdniny pod psa či ze seriálu My všichni školou povinní, kde hrála Alenu Hajskou. S životními zklamáními i koncem herecké dráhy bojovala Monika po svém, a jak sama přiznala, blízko měla i k alkoholu. Dnes se pohybuje mimo hereckou branži. Když se nedávno objevila na křtu, kde byli přítomní novináři, ochotně zapózovala a rozdávala úsměvy.

Reklama

Další články

Načítám