Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Odpočatá, opálená a plná sil se ze své rodinné dovolené před pár dny vrátila zpěvačka Ilona Csáková (53). Zatímco loni brázdila české luhy a háje, letos s manželem Radkem a syny Danielem a Dominikem na patnáct dní vyrazili k moři. Na své sociální síti se pěnice pochlubila fotkami, na nichž v podvečerním slunci pózuje na břehu moře u loďky a ukazuje své dlouhé nohy.

„Naše milované Korfu jsme navštívili už potřetí. A zase tam o nás bylo báječně postaráno. Válení u vody jsme kombinovali s výlety. Počasí nám, až na nějaké dva dny, vyšlo přímo ukázkově,“ svěřila Super.cz Ilona.

Zpěvačka, která je pověstná tím, že se bojí létání, letos pro jistotu se svými třemi chlapy vyrazila autem. „Byla to pekelná štreka. Ale dali jsme to. Většinu cesty odřídil Radek. Když bylo potřeba, vystřídala jsem ho. Ale asi se nad sebou budu muset vážně zamyslet, a to letadlo přehodnotit,“ smála se Ilona.

Ode dneška už je interpretka hitů Malý vůz, Proč mě nikdo nemá rád nebo Tornero zase v plném pracovním nasazení a jezdí po vystoupeních. V srpnu ji čeká nahrávání zbrusu nového singlu, který bude předzvěstí desky, která by měla vyjít v únoru příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám