Hlavní obsah
Článek

Jestli už vám chyběl obrázek Gábiny Partyšové (45) v plavkách, nevěště hlavu! Novácká moderátorka sice v poslední době přestala vymetat společenské akce a celkově se stáhla do své soukromé ulity, o to, jak vypadá v bikinách, ale určitě nepřijdete!

Zbrusu nové fotečky Gábiny z americké dovolené snů prozrazují, že moderátorka není ve slastném očekávání vysněného potomka, o němž už nesčetněkrát promluvila do médií. Naopak! Stále si udržuje výstavní figuru, i když se v poslední době více věnuje rodinnému krbu a prý velmi ráda vyvařuje manželovi a dětem.

Na válení u bazénu letos Gábina během dovolené neměla moc času. „Od začátku jsme měli den ode dne naplánovaný program. Rozhodně to nebylo o lenošení. Viděli jsme mimo jiné Los Angeles, New York, San Francisko a užili jsme si i v Las Vegas,“ svěřila Super.cz Gábina dovolenkový program, který sdílí s manželem Danielem, jeho dcerou a svým synem Kristianem.

Právě v Las Vegas si ale moderátorka stihla trochu dáchnout a u bazénu jednoho z nejluxusnějších hotelů pořídit fotky v bikinách. „Tohle uměle vytvořené město uprostřed pouště určitě stojí za vidění. Navštívili jsme show Davida Coperfielda, což byl velký zážitek. Taky jsme stihli trošku zařádit v kasinech,“ dodala Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám