Hlavní obsah
Článek

Jednou jsi dole, jednou nahoře! Tohle známé úsloví z legendární písničky Voskovce a Wericha přesně platí pro jednu z našich nejpopulárnějších moderátorek Terezu Pergnerovou (49), která právě dnes slaví své třiačtyřicáté narozeniny.

Tereza svého času žila život jako na horské dráze. Po nepříliš výrazných hereckých začátcích, kdy se objevovala v pohádkách a seriálech, přišla neskutečně silná vlna popularity. Coby moderátorka novácké hitparády Eso Tereza den ze dne vyletěla nahoru a stala se největším idolem teenagerů v republice.

Po strmém vzestupu na žebříčku popularity následoval pád až na samé dno. Boj se závislostí na drogách nakonec vyhrála. Po čase se dokázala vrátit i na výsluní popularity. Comeback v pravém slova smyslu zažila jako moderátorka ve své době nejsledovanějšího pořadu VyVolení.

Dnes si moderátorskou práci pečlivě vybírá, žije na Rakovnicku se svým přítelem Jiřím Chlebečkem, do společnosti chodí jen sporadicky, rozhovory nedává a snaží se být dobrou mámou synovi Samuelovi a dceři Natálii.

Vy se s námi v galerii podívejte na unikátní fotky z devadesátých let, kdy byla Tereza na vrcholu popularity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám