Hlavní obsah
Článek

Několik let toužila poznat samu sebe a teď se jí to prý splnilo! Herečka Kristýna Janáčková má za sebou nevšední životní zážitek, s nímž se svěřila Super.cz. Delší dobu se toužila vydat na pěší pouť do Santiaga de Compostela, ale byla především mámou. Letos si svůj sen zrealizovala.

„Vedlo mě k tomu hlavně to, že jsem toužila být sama se sebou po třech letech intenzivního mateřství,“ přiznala nám otevřeně sympatická herečka. Během desetidenní pouti ušla skoro 300 kilometrů. „Šla jsem z Porta. Oficiální délka trasy je 240 kilometrů, ale já šla ve finále minimálně takových 270 kilometrů. Každý den v průměru kolem třiceti kilometrů,“ přiznala nám Kristýna s tím, že výsledek cesty v mnohém předčil původní záměr.

„Tahle pouť mi dala spoustu věcí, řadu odpovědí. Vnitřní klid, sebelásku, sebevědomí. Sílu jít přesně tou cestou, kterou chci jít. Nebrat si nic osobně. Nebát se. Nepodřizovat se. Říct si hrdě, že jsem, jaká jsem. Ty pocity se ani všechny nedají dost dobře vyjádřit slovy,“ řekla Kristýna na autogramiádě světoznámé spisovatelky Lorny Byrne.

Právě tato žena jí svou tvorbou před časem obrátila život naruby. „Prvně jsem Lornu viděla před čtyřmi lety. Letos mi bylo ctí se s ní seznámit a darovat jí dárek z poutní cesty do Santiaga de Compostela, který přijala a měla jej na ruce i během své přednášky, což mě nesmírně potěšilo. Byl to náramek posvěcený přímo v katedrále. Vděčím jí za mnohé,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám