Hlavní obsah
Článek

Taky máte pocit, že se tahle dáma za poslední roky vůbec nezměnila? Zpěvačka Leona Machálková (56) musí mít zatraceně dobré geny. Jak jinak si vysvětlit fakt, že může sníst, co chce, a nepřibere ani deko. Dokonce ani ve tváři není přibývající věk vidět. A to je jí právě dnes padesát.

Poprvé na sebe Leona upozornila coby moderátorka v rádiu a také jako muzikálová zpěvačka v polovině devadesátých let. Do širšího povědomí se dostala díky Karlu Svobodovi o pár let později přezpívanými hitovkami z filmů a muzikálů. Později se snažila také o původní tvorbu, ale její hlavní doménou se staly muzikály.

Padesátiny se chystá pořádně oslavit a pro své fanoušky chystá desku duetů i speciální koncert. A jak tenhle životní předěl sama Leona vnímá? „Dívám se kupředu, dá se říci pozitivně a vesele. Zároveň si uvědomuji, že už má člověk něco za sebou. Chtěla bych si ten život užívat naplno, ale zároveň se snažím být zodpovědná, aby kvalita života, která je mi zatím dopřána, trvala pokud možno co nejdéle," svěřila nám nedávno.

Jak šel čas s Leonou Machálkovou, se můžete podívat ve fotogalerii.

Který hit Leony Machálkové máte nejraději?
Zatmění
25,5 %
Galaxie přání
5,1 %
Dlouhá bílá žhoucí kometa
8,4 %
Žízeň lásky
3,8 %
Dej zpátky čas
3,7 %
Svět je plnej bláznů
53,5 %
Celkem hlasovalo 8647 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám