Hlavní obsah
Článek

Poslouchá především své srdce a občas dělá věci, které se vymykají normálu! Tohle přiznání učinila půvabná herečka a dvojnásobná máma Jana Bernášková (36) na autogramiádě knih světoznámé mystičky a spisovatelky Lorny Byrne.

Literární počiny této ženy má právě Jana v oblibě. „Její knihy mi otevřely oči a pomohly v těžkých chvílích, které jsem před časem měla. Setkání s Lornou byl obrovský zážitek. Měla jsem radost, že více mých přátel a kolegů se nebojí ukázat, že je někdy důležitější poslouchat spíše srdce než analytický mozek,“ řekla Super.cz Jana a přiznala nevšední zálibu.

„Jsem praštěná a chvílemi dělám ne úplně standardní věci. Což je náročné hlavně pro mého introvertního manžela. Například moc ráda s kamarádkami vařím magickou polévku, která spočívá v tom, že si z těstovinových písmenek složíte přání, což zabere poměrně dost času. A já vám k tomu uvařím speciální lahodnou polévku, kterou přání zaleju. Láska i přání prochází žaludkem,“ vzkazuje Jana, která tvrdí, že člověk se nemá bát přát si nemožné.

Reklama

Další články

Načítám