Hlavní obsah
Článek

Zamilovaná dvojice z osmé řady StarDance Lucie Hunčárová (38) a Emanuele Ridi si ještě nedávno užívali na horách. Teď se lyžovačku v luxusním italském resortu rozhodli vyměnit za pláž a sluneční paprsky. Že by po rozchodu s Janem Onderem Lucie citově či materiálně strádala, to tedy opravdu nevypadá.

„Letíme za teplem! V Praze je zima!“ napsal sympatický kuchař na svou sociální síť a přidal startovací fotky další dovolenky z letadla společnosti, s níž letí minimálně do Dubaje, ale je velmi pravděpodobné, že tihle dva holoubci budou společně vrkat v nějaké vzdálenější destinaci.

Známý Ital se zjevně již podruhé praštil přes kapsu. Lucii, která dle svých slov po boku Ondera poslední roky jen dřela jako mezek, budovala mediální kariéru a nyní je bez práce, Ridi dopřál let v business class a nechybělo ani šampaňské na uvolnění.

Co se týče volnočasových aktivit, nezahálí ani Onder. V tuto chvíli čirou náhodou, snad aby mu to nebylo líto, dlí také na dovolené. Podařilo se mu Lucii dokonce předběhnout a na sociální síti se pochlubil fotkou s kamarádem Milanem na Kapverdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám