Hlavní obsah
Článek

Sotva na ni prasklo, že randila s kolouškem, už se tulí k dalšímu! Jak Super.cz zjistil, před pár měsíci prožívala taneční partnerka Ladislava Vízka a Ondřeje Banka z poslední řady StarDance Eva Krejčířová intenzivní milostné souznění se synem zpěváka Stanislava Hložka Matyášem. Tomu je však již nějaký ten pátek konec.

„S Matyášem jsme kamarádi. Život jde dál,“ svěřila Super.cz Eva, která je momentálně nezadaná, ale při tanečních trénincích si jiskření na parketě užívá s dalším fešákem. Je u nás největším machrem na step a jmenuje se Tomáš Slavíček.

„Připravujeme společné taneční číslo v rámci charitativní akce Jitky Schneiderové Díky tanci 5. dubna v Lucerně. Tom je náš nejlepší stepař, několikanásobný mistr světa. Hraje v La Fabrice a v Divadle Radka Brzobohatého. Učí stepovat například Natálku Grossovou,“ prozradila na svého parťáka Eva.

Ta se na zmíněné akci blýskne i tancem s Ondřejem Bankem. „Kdo chce ještě někdy vidět Ondru tančit, musí přijít do Lucerny. Tohle bude totiž naše jediné vystoupení mimo StarDance. Na plesech jsme nevystupovali,“ dodala blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám