Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jejich milostné plápolání už je v tuto chvíli minulostí, i tak tohle spojení leckoho překvapí! Syn Stanislava Hložka Matyáš, který se rozhodl pokoušet své štěstí v letošním ročníku soutěže Muž roku a evidentně se po vzoru tatínka chce prosadit v šoubyznysu, je zjevně na starší dámy.

Podle zaručených informací Super.cz totiž na sklonku minulého roku intenzivně randil s tanečnicí Evou Krejčířovou, která byla v poslední řadě StarDance učitelkou Ladislava Vízka a Ondřeje Banka.

„Na StarDance byli Matyáš i jeho maminka skoro každý týden pečení vaření. Eva do něj byla viditelně zaláskovaná,“ svěřil nám náš zdroj ze zákulisí soutěže. Mezi mladým hokejistou, který začíná vystrkovat růžky, a tanečnicí se silikonovými vnadami byl však víc jak desetiletý rozdíl, a tak počáteční vášeň nejspíš z té či oné strany vyprchala.

Tak či tak už Matyáš s Evou dvojici netvoří. „Vůbec to nebudu komentovat. Nezlobte se,“ napsala Super.cz rázně Krejčířová, která na tuhle vztahovou epizodu chce nejspíš rychle zapomenout.

Reklama

Další články

Načítám