Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kdysi byly v kapele Laura a její tygři zpívajícími divoškami například Ilona Csáková nebo Lenka Nová. Na zpěvačku Lucii Bakešovou, která s kapelou už nějaký ten pátek zpívá a natočila s ní aktuální album Továrna na sny, ovšem také není marný pohled!

Nejen svůj pěvecký um, ale také ženské půvaby a temperament Lucie dokázala prodat v nejnovějším klipu k písni Davy lidí. Ten je stylově zasazen do pulzujících ulic Prahy. A točil se v jednom z posledních teplých zářijových dnů. Od páté hodiny ranní až do večera.

„Cupitání po dlažebních kostkách nejkrásnějších pražských míst bylo krásné, i když na vysokých podpatcích ne úplně snadné a dost bolestivé. Naštěstí tým kolem Tomase Krejčího byl natolik inspirující, že to byla zábava. Tím chci poděkovat všem kolemjdoucím, že nás v tom nenechali a hráli si s námi,“ řekla Super.cz Lucie.

S novým počinem je spokojen i duchovní otec kapely Karel Šůcha. „Když jsem psal text pro písničku Davy lidí, hned mi obrazově naskočilo Staroměstské náměstí a orloj. Kostlivec má přesýpací hodiny, aby všichni viděli, jak ze života vteřiny mizí, a postava smrtky, která neváhá, za provaz zatahá, aby všichni slyšeli, jak umíráček na věži zvoní...  Hodně jsem stál o to, aby se část klipu natáčela na Staromáku a pan režisér mi toto přání splnil,“ svěřil Šůcha s tím, že se chystá i křest.

„Nový klip pokřtíme v pražském Lucerna Music Baru 22. 3. 2017 v rámci koncertu Laury a jejích tygrů, které tentokrát doprovodí jako host perkusista Miloš Vacík,“ dodal Šůcha.

Reklama

Další články

Načítám