Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zdá se, že účinkování v populární taneční soutěži StarDance bylo pro herečku Jitku Schneiderovou (51) přímo osudové. Od té doby totiž s ladnými pohyby zkušené tanečnice a úsměvem na rtech protančila hned několik párů tanečních střevíčků. Nyní se navíc rozhodla, že svým tanečním umem pomůže dobré věci!

„Zažila jsem spoustu radosti, emocí a dřiny. Chtěla bych se o tuto energii a radost podělit s ostatními. Byly jedinečné. Proto jsem se rozhodla uspořádat velký taneční večer,“ svěřila Super.cz Jitka.

Velkolepá taneční show „Díky tanci“ se uskuteční 5. dubna 2017 od 20.00 hodin ve Velkém sále paláce Lucerna a bude doslova nabitá hvězdami z herecké a hudební branže. Kromě Jitky a jejího tanečního partnera Marka Dědíka (40) se můžete těšit na Annu Polívkovou, Danu Batulkovou, Marii Doležalovou, Janu Plodkovou, Leonu Machálkovou, Leoše Mareše, Lukáše Pavláska, Zdeňka Piškulu a řadu dalších.

„Našimi tanečními kroky podpoříme dobrou věc. Několik let jsem patronkou projektu Hledáme rodiče, který se věnuje podpoře a rozvoji pěstounské péče. Celý výtěžek bude věnován právě jim,“ dodala populární herečka s tím, že vstupenky na jedinečnou akci jsou již v prodeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám