Hlavní obsah
Článek

O tom, že adrenalinová reality show Robinsonův ostrov nabídne pestrý vzorek naší populace, už v tuhle chvíli není nejmenších pochyb! Mezi odvážnými bojovnicemi z řad žen o dva a půl miliónu korun a titul posledního Robinsona bude vizážistka, skladnice, policistka, playmate, fitness trenérka nebo třeba trafikantka.

Protipólem křehkých dívek, které budou možná častěji oslňovat famózní postavičkou než pevnou vůlí, důvtipem a silou, bude zcela určitě osmatřicetiletá účetní z Prahy Tereza Mikšaníková. Tahle maminka tříleté dcery Sáry se otevřeně přiznala ke své lesbické orientaci, k tomu, že se stihla registrovat i odregistrovat a že ze srdce miluje ragby. Do soutěže se přihlásila mimo jiné také proto, aby zajistila svou malou dcerku.

Nezdá se, že by trpěla přehnaným sebevědomím. „Jdu vyhrát, ale zároveň jsem nohama na zemi, protože to může ovlivnit spousta okolností,“ řekla a přiznala také, čeho se nejvíce obává: „Bojím se, že se někdo zachová k přírodě špatně a ona nám to bude chtít vrátit. A také se bojím, že mě zklame zdraví.“ Jak se Tereze bude mezi ostatními dařit, uvidíte na Nově už zítra večer.

Reklama

Další články

Načítám