Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jeden z hrdinů letošní olympiády v Riu, bronzový vodní slalomář Jiří Prskavec, odhalil své soukromí! Světu totiž ukázal svou půvabnou přítelkyni Terezu. A rozhodně nejde o nějakou chvilkovou známost.

„Jsme spolu už přes rok, ale tím, že je to ségra od mého kamaráda, tak jsme se znali a oťukávali už velmi dlouho. Terezka pracuje v překladatelské firmě jako projektová manažerka a do budoucna by ráda vyučovala češtinu pro cizince,“ prozradil Super.cz sympatický sportovec.

Jako elegán v sáčku se Jirka objevil před pár dny na akci, kde herec Ondřej Vetchý coby ambasador Fondu Magnesia Go rozdával peněžní částky mladým nadějným sportovcům. A nebyl tam náhodou. Právě on byl v tomto bohulibém projektu vybrán před dvěma lety a odnesl si částku 150 000 korun.

„S výhrou jsem si zaplatil zimní přípravu ve Spojených arabských emirátech a v Austrálii. Bylo to první soustředění, na kterém jsem opravdu mohl koukat spíš na to, co potřebuji, a ne kolik to stojí. Takže jsem si mohl dovolit fyzioterapeutku, kvalitnější stravu a lepší ubytování. Myslím, že to byl takový první impuls, který mi dal možnost jít za úspěchem. I díky tomu jsem mohl startovat na Letních olympijských hrách 2016 v Riu a nakonec si z nich odvézt i bronzovou medaili,“ zavzpomínal Prskavec.

Reklama

Další články

Načítám