Hlavní obsah
Článek

Pro herce Lukáše Hejlíka (44) už není móda jen pouhým koníčkem. Společně se svou přítelkyní Veronikou dokonce začali obrážet prestižní akce. „Vrátili jsme se před nedávnem z Francie, kde jsme se v Paříži účastnili fashion weeku. Byli jsme hosty na přehlídce Céline, což je v současné chvíli jeden z nejprestižnějších a nejuznávanějších módních domů, který se hodně kopíruje,“ svěřil Hejlík zasvěceně Super.cz.

Na přehlídku plnou respektovaných módních novinářů z celého světa i celebrit není právě snadné se dostat. Pro Lukáše byla vstupenkou na tuhle prestižní událost jeho půvabná přítelkyně Veronika. „Už čtyři roky pracuje pod gescí hlavní návrhářky Phoebe Philo, kterou teď s Miucciou Pradou všichni hodnotí jako dvě nejvlivnější ženy současné módy,“ dodal na vysvětlenou Hejlík.

Možná nevíte, že je Lukáš muž mnoha profesí. Nyní se nově vydal na dráhu spisovatele. „Kromě návrhářství, se kterým mi pomáhá přítelkyně Veronika, hraní a moderování jsem se zapojil i do projektu Recyklované pohádky, který vede děti ke třídění odpadu. Mám rád příběhy, knížky i děti a sám recykluju, takže napsat pohádku pro děti na téma recyklace byla výzva šitá mně na míru,“ řekl Hejlík o projektu, do kterého se zapojily například Sára Saudková nebo Bára Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám