Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) již poněkolikáté v tomto roce vyrazila se synem Kristiánem a s rodiči do lázní relaxovat. Při té příležitosti nafotila další sérii snímků s fotografkou Monikou Navrátilovou.

Před objektiv fotoaparátu se postavil i malý Kristián, který si tentokrát vyzkoušel roli lázeňského šviháka. Společně s Gábinou v bílém obleku pózoval před lázeňským domem a v Balneo parku, který slouží k hydroterapii a relaxaci.

Součástí focení byla také chůze čapím pochodem v ledovém bazénku a další procedury léčivou vodou pana Priessnitze. „Voda byla přímo ledová, ale díky blahodárným účinkům jsem vydržela déle, než bylo potřeba,“ směje se Gábina. "Od té doby jsme já a můj syn bez nemoci,“ dodává.

Kromě pracovních povinností si Gábina užila také zábavné odpoledne, kde se vyřádil nejvíce Kristián na atrakcích pro děti. „Všechny pobyty vybírám tak, aby se Kristián nenudil. Nabídka letních i zimních radovánek pro děti je tady dokonalá," podotkla moderátorka.

Gábina měla také charitativní poslání předat za lázně finanční dar devítileté Anetce, která je kvůli extrémně krátkému střevu osmnáct hodin denně napojena na umělou výživu. „Trhalo mi srdce, když jsem u snídaně viděla malou Anetku napojenou na stojan s umělou výživou, který si všude vozila před sebou."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám