Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno Olga Menzelová (46) zavzpomínala dojemnými snímky na svého zesnulého manžela Jiřího Menzela (†82). Jeho odchod ji stále nepřebolel. Nyní poděkovala těm, kteří při ní v posledním roce a nejtěžších chvílích stáli. „Občas se utopím ve smutku,“ píše vdova.

„Moji milí, nejmilejší, Aničko, Evičko, Albísku a Miku, děkuju za to, jak jste mě celý ten rok drželi. Bylo to strašně těžký a pořád je to dost těžký. Ztráta mého milovaného člověka, který mi byl nablízku v dobrém i špatném 20 let, je něco nepředstavitelně těžkého,“ napsala Menzelová na svých sociálních sítích a připojila snímky dětí i současného partnera. „Díky vám mám pro co a hlavně pro koho žít a jít dál,“ píše.

Stesk ji přepadá stále. „Občas se utopím ve smutku, ale Albi mě začne parodovat, jak bulím a je po slzách. A Ani… “tys zase smutná?” Já: No jsem, Jiřinka mi strašně chybí..” Ani: Kdybys nechlastala to víno, tak bys ho viděla stejně jako já! Že tady je s náma furt!,“ vypráví s nadsázkou Olga. „A Evík…. “Dneska jsem spadla z kola, odřela jsem si koleno, ale Jiřinka tatínek mi to z mráčku pofoukal a hned to bylo lepší,” popisuje dojemné situace běžných dnů.

Olga Menzelová má tři děti. Nejstarší dceru Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem, mladší dcerku Evu Marii s Menzelem a nejmladšího syna Alberta se současným partnerem, egyptologem Miroslavem Bártou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám