Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Menzelová (46) se s rodinou před časem přestěhovala do nového domu v Praze Stodůlkách. Ten pořídila především kvůli manželovi, nedávno zesnulému oscarovému režisérovi Jiřímu Menzelovi (†82). Aby rodině zajistila co nejlepší zázemí, vzala si 20milionovou hypotéku.

Předtím, než se Menzelovi přestěhovali do Stodůlek, žili deset let v mezonetovém bytě v Praze Košířích. Ten teď Olga prodává.

Jde o 195metrový, architektkou navržený dvoupodlažní byt 5+1 s terasou, saunou, koupelnou s whirlpoolem a ozónem, klimatizací a dalšími vymoženostmi pro náročné.

Na podobě bytu se Olga sama aktivně podílela. Proto si například kuchyni, na níž si dala obzvlášť záležet, vyšperkovala třeba kohoutkem s filtrovanou perlivou, jemně perlivou nebo horkou vodou nebo zabudovanou vinotékou. Znalce Menzelova díla pak potěší obraz v koupelně, jde o fotku z režisérova slavného filmu Rozmarné léto.

A kolik stojí takový luxus? „Cena začíná na 20 milionech korun,“ řekl Super.cz realitní makléř Tomáš Lenner. Prodejem bytu chce Menzelová financovat koupi zmíněného domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám