Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s Olgou Menzelovou (46) mluvili naposledy, bylo to asi měsíc před Vánocemi, byla ráda, že má svého manžela, režiséra Jiřího Menzela (†82), jenž předloni v listopadu prodělal vážnou infekci mozku, po téměř roce v nemocnicích a ústavech zase doma. „Je to lepší, ale je to náročné,“ svěřila Super.cz.

Nyní přišly další dobré zprávy. Olga se přátelům na sociální síti ozvala s poděkováním k narozeninám, které před pár dny oslavila, a při té příležitosti osvětlila i manželův stav.

„Spousta z Vás ví, že máme za sebou náročné období, kdy se intenzivně řešil zdravotní stav mého muže. Věřte tedy, že jsme spolu doma, máme se dobře a užíváme si společný čas. Jsme šťastní za to, že jsou v našem životě tak úžasní lidé, kteří naši rodinu obklopují a stávají se její součástí!“ narážela Menzelová na tým, který jí s péčí o manžela pomáhá. I jim poslala „pozdravy a poděkování a několik momentů plných pozitivní nálady“.

Těmi momenty měla na mysli čas, který Menzel tráví s dcerami Aničkou a Evičkou. Právě holčičky jsou pro nemocného režiséra tou největší vzpruhou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám