Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, režisér a scenárista Jirka Mádl (37) se do povědomí diváků dostal díky filmu Snowboarďáci, kde spolu s Vojtou Kotkem ztvárnili hlavní role. Teď se na obrazovky bok po boku vracejí v nové show Primy s názvem davinci.

Ta diváky láká na zajímavosti, díky nimž prý už nikdy nebudou ve společnosti nudnými patrony. „Dozvíte se, kdy tu naposledy byli mimozemšťané, jak přežít v extrémních podmínkách, co jsou a nejsou mýty o sexu nebo jak spáchat dokonalý zločin. Stanete se experty a proměníte se na nejchytřejší a nejzábavnější společníky,“ říká Kotek.

Natáčení už probíhá a jeho začátek byl zrovna pro Jirku Mádla dost krušný. Den předtím se totiž vrátil z LA a trpěl jet lagem. „Vojta a jeho humor mě ale rychle probral a já si to ve finále užil. Původně jsem se bál, jestli Vojta vůbec vstane, abych nemusel točit sám, ale zatímco on byl svěží, já pil jedno kafe za druhým,“ vzpomínal Mádl.

Ve městě andělů byl Jirka kvůli novému filmu. „Připravuju svůj další film, ke kterému jsem napsal scénář. Byl jsem kvůli tomu teď i ve Státech, ale to je ještě běh na dlouhou trať,“ nechtěl nic moc prozradit (na stránkách filmové databáze je založen název filmu Na střeše). Jaká nejbližší, pro něj důležitá akce jej čeká, ale řekl: „18. února, jsem patronem Dne dětské onkologie, který se koná na náměstí Václava Havla čili na dřívější piazzetě Národního divadla. Doufám, že se tam s vámi se všemi uvidím,“ zve Jiří.

Show davinci Prima poprvé odvysílá ve čtvrtek 19. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám