Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Mádl (37) po rozchodu s kolegyní Evou Josefíkovou (34) už není sám. A docela dlouho. Na karlovarském festivalu nám prozradil, že už má rok novou přítelkyni. Ta ale nestojí o medializaci. Když ji chtěl vzít na festival, poslala ho s takovým nápadem k šípku.

Jirka na filmovém festivalu představuje film zesnulého režiséra Jana Němce Vlk z Královských Vinohrad, v němž si zahrál hlavní roli. "Netajím se tím, že to pro mne bylo ze začátku těžké, protože to nebylo klasické natáčení. Pracoval jsem bez scénáře. Pan Němec se mnou chtěl pracovat spontánně, čímž jsem ze začátku hrozně trpěl, ale pak jsem si na to najel," vyprávěl nám.

Mádl po úspěchu jeho debutu Pojedeme k moři pomalu chystá i svůj další film jako režisér. Zatím to sice trochu drhne, mimo jiné i kvůli financím ze Státního fondu pro podporu kinematografie, ale vše je prý na dobré cestě. Kvůli svému filmu také Jirka navštívil Vietnam, kde sbíral určité informace.

"Nechci, aby to vyznělo, že jsem tam byl na velké expedici. Když jsem se rozhodoval, kam jet na dovolenou, tak jsem si účelově vybral Vietnam, abych tam posbíral nějaké důkazy o tom, že můj příběh není vymyšlený. Je to příběh o klucích z Vietnamu, kteří sem přicházejí s vidinou nějaké lepší budoucnosti, ale dostanou se do pasti," objasnil.

Ve Vietnamu ale jen nepracoval, užil si i dovolenou s přítelkyní. "Jsme spolu rok. Říkal jsem jí, aby se mnou jela do Varů, ale řekla mi, že na to kašle. O pozornost vůbec nestojí," uzavřel na akci Sundance, kterou moderoval ve Finlandia stanu a holky se na něj jenom lepily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám