Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tréninky baletu, hip-hopu, a dokonce tance u tyče se Jirkovi Mádlovi (37) a Ondřeji Sokolovi (52) vyplatily. O víkendu totiž herci na Festivalu sportu, tance a zábavy předtančovali davu tanečníků. Při té příležitosti trhli rekord. V jeden moment s nimi na stejnou choreografii tancovalo celkem 1216 tanečníků.

Samotné přípravy velkého tanečního projektu začaly vlastně už v minulém roce, kdy se Richardu „Geňovi“ Genzerovi (57) povedlo přitáhnout 744 tancujících návštěvníků a stanovit tak nový rekord. Takřka vzápětí však začal tvrdý trénink dvojice Mádl – Sokol, která do toho šla opravdu s maximálním nasazením.

V sobotu o půl třetí to na brněnských veletrzích v pavilonu B vše začalo. Nejprve se všichni zúčastnění museli pořádně rozehřát, což ovšem ve společnosti dvou rozených šoumenů nebyl žádný problém. Pomalu se nabalovali další a další tanečníci a tanečnice a i po překonání magické tisícovky proudili dál.

Akce to byla natolik monstrózní, že přilákala také populární youtubery, kteří na druhém konci pavilonu zaznamenali náhlý úbytek fanoušků a šli pátrat po tom, kam mizí. „Přišel, tančil a zvítězil – a takhle jsme to s Ondrou chtěli. Zdravíme Geňu,“ dodal se smíchem Jirka Mádl, který s Ondřejem Sokolem předvedl na pódiu neuvěřitelný battle – tedy souboj. Jsme zvědaví, jestli rekord této dvojice někdo příští rok pokoří.

Reklama

Další články

Načítám