Hlavní obsah
Článek

StarDance lidi evidentně baví, a proto se v Česku vysílá už sedmá řada této oblíbené taneční soutěže. Diváci jsou ale letos ještě ochuzeni o jeden nadějný pár. Řeč je o Jiřím Mádlovi (37) a Ondřeji Sokolovi (52).

Herci se před časem pilně pustili do tanečních tréninků, aby překonali loňský taneční rekord Richarda „Geni“ Genzera (57), který proběhl v rámci sportovního veletrhu Dance Life na brněnském výstavišti. Jak se zdá, tyto dva muže ovšem spojuje mnohem více než jen láska k tanci. Oba jsou skvělí herci, výborní režiséři a také mají podobný smysl pro humor.

Z toho důvodu Mádl a Sokol natočili instruktážní videa. Nejdříve předvedli flash mob, poté se pustili do hip hopu a následně zabředli do baletu, kde jim sekundoval známý baletní mistr Vlastimil Harapes. Další lekcí byl tanec u tyče, tedy čím dál populárnější pole dance. „Tak určitě. Vypadalo to jednoduše, ale bylo to těžší, než jsme si mysleli,“ potvrdil nám Ondra Sokol. „Museli jsme do toho dát srdíčko a v závěru to bylo hodně o hlavě, ale jako dali jsme to,“ dodává Jirka Mádl a pokračuje: „Chtěli jsme trénovat i doma, ale museli bychom si dodat vlastní tyče.“ „A do toho se nám nechtělo,“ uzavřel povídání o tanci u tyče Ondřej Sokol.

Jak se s touto taneční disciplínou oba borci popasovali, se můžete sami přesvědčit v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám