Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se mladičká Eva Josefíková (34) v sobotu objevila na Lvech bez partnera Jiřího Mádla (37), mnozí spekulovali, copak asi důležitého herci a nově také režisérovi (při vyhlašování měl coby želízko v ohni svou prvotinu Pojedeme k moři, za niž už dostal cenu od kritiků) do termínu vlezlo. Super.cz se dozvěděl, že dostal kšeft v Bílině, kde tamním gymnazistům moderoval ples. Jenže prý až příliš koketoval s dívkami (pravděpodobně zadanými) a měl za to dostat pořádně na budku, až tekla krev!

„Pan Mádl se popral a byl bit. Jeho chování neodpovídalo tomu, že má vztah se slečnou Josefíkovou,“ napsal čtenář do redakce tak spravedlivě rozhořčen údajnou amorálností Mádla, že za určitý poplatek nabízel i fotky pořízené po celé události.

Je pravda, že podobný průběh večera popsala jedna z maturantek i na sociální síti. „Moc děkujeme, že jste se zúčastnili našeho plesu, tedy až na pár slečen, které se na našeho moderátora lísaly jako k***y, a on pak dostal přes držku,“ uvedla slečna.

Samotné vedení gymnázia, které ples organizovalo, o žádné bitce neví, také se ale mohla odehrát v pozdních nočních hodinách, kdy všichni rozumní dospělí radši na podobné sešlosti už nechávají omladinu svému vlastnímu osudu.

Náš zdroj tvrdí, že Jirka koketoval s mnoha slečnami, s jednou prý dokonce nešlo jen o koketování.

Herec se k údajnému incidentu postavil po svém. „Byl jsem tam a moderoval jsem. Vymlátil jsem tam hospodu plnou nácků a zachránil dítě z hořícího domu na laně od helikoptéry. Tu řídila Evička. Tu holčičku z požáru si adoptujeme,“ zareagoval posměšně.

Víte o rvačce něco bližšího? Zúčastnili jste se jí? Ozvěte se do naší redakce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám