Hlavní obsah
Článek

Je to nádherná dívka, a když se na vás podívá svými velkými kukadly, které má prý po tatínkovi (po mamince zase údajně zdědila nos, bradu, pusu a dobré srdce), propadnete jí, i kdybyste nechtěli. Herečka Eva Josefíková (34) už tři roky randí s kolegou Jiřím Mádlem (37). U tohohle bývalého divočáka bychom čekali, že bude vychvalovat její vnady, pevné boky či zadeček. Jirka nám ale asi stárne, protože si na ní váží úplně jiných věcí!

„Je fakt, že se spolu hodně nasmějeme a to je hodně důležité. Taky je to velký charakter. Nevypadá na to, ale je to dobrá duše. Už jen její přístup k lidem. Je jí třeba hloupé přijít na schůzku pozdě, snaží se být za každé situace slušná. Na to, že jsou v dnešní době lidé zparchantělí, je opravdu výjimečná,“ vychvaloval svou lásku do nebes Jiří na křtu kompletní DVD edice všech filmů Tomáše Vorla, v jehož filmech Gympl a Vejška si zahrál (Eva stihla „jen“ ten druhý).

Jeho ego se pochopitelně raduje i z vědomí, že má tu, o níž sní desetitisíce mužů. „To určitě, ale zároveň mám radost, že se jí daří pracovně. Soužití dvou herců, v němž by se jednomu delší dobu nějak nedařilo, může být nepříjemné. A to se nám zatím taky nestalo, což je dobrý,“ myslí si.

A jak to má tahle sympatická dvojice se žárlením? „Dobře, žárlíme zdravě, nijak to mě ani Jirku neparalyzuje. Rozhodně mi nemusí ukazovat dopisy, které mu píší fanynky. A zakládám si na tom, že bych nikdy nikomu ve vztahu nekontrolovala mobil,“ přidala k tomu Evička. Ten kluk prostě získal hlavní cenu v loterii…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám