Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve skvělé náladě a s úsměvem na rtech. Jinak Adélu Gondíkovou (50) v poslední době nepotkáte. Herečka sice tentokrát vyrazila do společnosti bez svého manžela Jiřího Langmajera (57), i tak ale sršela dobrou náladou.

Na otevření obchodu s luxusní přírodní kosmetikou se herečka setkala s kolegyněmi Danielou Šinkorovou, Mahulenou Bočanovou a Bárou Mottlovou. Vedle holčičího štěbetání přišlo slovo i na veselku, kterou Gondíková s Langmajerem začátkem léta uspořádala. Přestože už do společnosti jako manželé zavítali, prstýnkem se Adéla ještě nepochlubila.

Čerstvě vdaná herečka se ale tentokrát nenechala příliš přemlouvat a svůj nový šperk, který jí zdobí prsteníček předvedla. Vedle zásnubního kroužku s velkým kamenem nosí od července prsten z bílého zlata osázený kameny. Přestože se Gondíková, která již byla vdaná za hudebníka Ondřeje Brouska, s nímž má také dceru Nelu, další svatbě dlouho bránila, nakonec podlehla. Na svatbě vypadala jako princezna a užila si ji spolu s rodinou a dalšími asi 300 hosty.

Reklama

Další články

Načítám