Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo z branže věřil, že jim to vyjde, ale stalo se. Herci Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) se o víkendu vzali. Svatba se konala v rodinném prostředí sportovního areálu v Kostelci u Křížků.

Sympatický pár se do sebe zamiloval před osmi lety. Soukromý život nikdy neměli potřebu propírat na veřejnosti, ale sem tam se spolu objevili ve společnosti a pokaždé jim to moc slušelo.

Jiří Langmajer se oženil.

Adéla s Jiřím spolu fungují nejen jako partneři, rozumí si i jako herci. Objevili se ve filmech Seznamka, kde Gondíková hrála Langmajerovu manželku, či ve snímku Doktor od jezera hrochů. Diváci je mohli vidět také v muzikálu Mamma Mia! i divadelních hrách Manželský poker a Ani za milion!.

Jak Langmajer, tak Gondíková, vstoupili do manželství podruhé. Adéla byla osm let manželkou herce a hudebníka Ondřeje Brouska (43), s nímž má skoro patnáctiletou dceru Nelu. Langmajer byl 23 let ženatý s učitelkou Kamilou, s níž má dvě už dospělé dcery.

Jak to Langmajerovi a Gondíkové společně sluší, si připomeňte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám