Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mlží do poslední chvíle anebo je všechno jinak? Pozvánka na koncert kapely J.A.R. s názvem Kouba se žení, obletěla všechna média. Je ovšem známé, že jak chlapci z kapely i samotný herecký pár jsou pěkní šprýmaři. Proto jsme se na jeho svatbu s dlouholetou partnerkou Adélou Gondíkovou (50) zeptali Jiřího Langmajera (57) radši sami.

Langmajer přijel na karlovarský filmový festival v rámci herecké delegace k nové komedii Přes prsty scénáristy a nově také režiséra Petra Kolečka (40). Jsou sehraný tým a "Langošovi" nevadí, ani když musí v roli svůdníka odhalovat zadek. Téma beach volejbalu a krásných žen, které ho hrají, bylo herci bližší, než když si zahrál v seriálu Lajna odehrávajícím se na ledě. Všechno mu ale vynahradil tým, s nímž pracoval. O tom všem promluvil na naši kameru.

Herce po představení filmu, který bude mít premiéru na konci srpna, čekala ještě beseda s Liborem Boučkem (43) v oblíbené loungi, kam byl pozván i se svojí partnerkou. A dotaz mimo film, jsme mu dali dopředu.

Tak jak to je se svatbou, která se má podle data koncertu konat již tuto sobotu?

"Myslím, že jste to všichni špatně pochopili, ale on to byl vlastně záměr. Zítra je koncert J.A.R. s názvem Kouba se žení, což nemá vůbec nic společného s mojí svatbou. Je to vlastně takové předčasné PR tomu, co za rok za dva nastane. Už včera jsem měl s Michalem Suchánkem (58) pracovní schůzku, má psát scénář, Vladimír Skorka, jako můj dvorní režisér, by to měl režírovat, a já bych se měl vrátit do role Kouby," řekl Super.cz Langmajer.

A vezme si tedy Adélu někdy, pokud to nebude teď? "To je taková zakletá věc a doufám, že to třeba někdy přijde," naznačil problém s plánováním sňatku s dlouholetou partnerkou Langmajer.

Reklama

Další články

Načítám