Hlavní obsah
Článek

Jadrný humor v podání Jiřího Langmajera (57) alias trenéra Luboše Hrouzka bude příští rok k vidění na Stream.cz a Televizi Seznam.

Diváci se mohou těšit na populární osmidílný komediální seriál Lajna z hokejového prostředí, který má na svědomí scenárista a dramaturg Petr Kolečko.

Na své si přijdou nejen milovníci hokeje, ale i půvabných dam. Hana Vagnerová (41), známá například ze seriálu Vyprávěj, se například ukáže v kalhotkách.

Stream.cz a Televize Seznam nejprve odvysílají již známou první sérii. V průběhu roku se diváci mohou těšit i na druhou sérii.

„Lajna se zařadila během krátké doby se svými hláškami mezi kultovní seriály, proto když se naskytla možnost získat práva na první sérii a druhou sérii už vyrábět přímo v naší produkci, rádi jsme ji využili. Seriál svým charakterem, stopáží, která přesahuje dvacet minut, a poetikou má ambice být skvělým obsahem jak v on-linu, tak v televizi,“ řekl Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

V dalších rolích se objeví Zdeněk Piškula (25), Marek Taclík (50), Norbert Lichý nebo Petra Špindlerová. Lajna se na TV Seznam a Stream.cz bude vysílat každou neděli od 13. ledna 20:30.

Reklama

Další články

Načítám