Hlavní obsah
Článek

Mladší bratr Jiřího Langmajera, herec Lukáš Langmajer (37), je už půl roku dvojnásobným otcem. Celou rodinkou se pochlubil při nákupech v obchodním centru. Vzhledem k malému bytu jim prý zatím syn Mikuláš a půlroční dcerka Magdalena Mária stačí, ale třetímu potomkovi by se s manželkou Lucií nebránili.

Překvapilo nás trochu, že malý Mikuláš není rodičům moc podobný, do dálky září jeho blonďaté vlásky. "Já byl také do tří let blonďák, ale pak mě ostříhali a vlasy ztmavly. No a pak už jsem začal plešatět a radši nosím čepici," smál se Lukáš. "Dcera ale takhle světlá není. Zatím je taková zrzavo-hnědá," ubezpečil nás o holčičce, která pospávala v sedačce.

Lukáš sice doma manželce s dětmi pomáhá, prioritně se ale cítí být zejména živitelem rodiny. "Žena pečuje o udržení ohně a muž loví mamuty," mínil Lukáš. "Mléko se mi nevytvořilo, takže každé tři hodiny nevstávám, koupat a přebalovat ale samozřejmě umím."

Asociací lovení mamutů vysvětlil i to, že jim dvě děti stačí. "Dvě děti a pes v malém bytě zatím stačí. Pokud se tatínek pochlapí, uloví víc mamutů a bude někde víc místa, tak bychom se nebránili. Na druhou stranu si ale myslím, že už jsme taky dost staří," mínil Lukáš, a ještě naše čtenáře pozval do plzeňského divadla, kde bude mít v listopadu premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám