Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestliže jejich vztah někdo před lety, když začínal, považoval jen za krátkodobý románek, asi musí být překvapený tím, že jeden z nejtalentovanějších herců Jiří Langmajer (57) a herečka Adéla Gondíková (50) tvoří stabilní dvojici, která jako by se pro sebe narodila. Adéla teď ale jasně dala najevo, že kdyby ji přítel požádal o ruku, asi by dostal okamžitě zápornou odpověď!

„Každá holka chce být jednou za princeznu, to je v pořádku. Jednou to ale stačí. V životě to nemá jiný smysl, než že vám ve stáří v nemocnici řeknou zdravotní stav toho druhého. Mně to ale řeknou, protože mě znají,“ myslí si Gondíková.

Ta byla vdaná za Ondřeje Brouska, mají spolu dceru Nelu. Langmajer je podle všeho stále ještě ženatý s Kamilou, která mu přivedla na svět dcery Terezu a Julii.

A protože je Gondíková konzerva, prý by na sňatek kývla, jedině kdyby do vztahu přišlo dítě. Prý musí vyrůstat v manželství!

Oba dva, Jiří i Adéla, původně plánovali léto úplně bez závazků. Tak jsou ostatně zvyklí.

Tentokrát ale změnili své zvyky, když kývli na nabídku objevit se v letním uvedení muzikálu Mamma Mia!, s nímž se v prosinci po derniéře loučili se slzami v očích.

„V létě nepracujeme a chceme mít čistou hlavu. Když se ale řeklo, že to bude Mamma Mia!, tak srdíčko zaplesalo a rozhodli jsme se, že to nějak naplánujeme, abychom to zvládli,“ dodala Adéla, která teď proto i s přítelem hodně času tráví v Divadle Hybernia, kde se muzikál uvádí.

Reklama

Další články

Načítám