Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si loni na dva večírky karlovarského filmového festivalu herečka Adéla Gondíková (50) vybrala modely od návrhářky Aleny Wilson, dámy si padly do oka tak, že slovo dalo slovo a sympatická brunetka se stala tváří návrhářčiny nové kolekce. My byli u jejího focení a Adéle to neskutečně seklo.

"Samozřejmě jsem fotila nějaké fashion story, ale tváří kolekce jedné návrhářky jsem nikdy nebyla a je pro mne velkou ctí, že to zažívám teď. Z Aleniných šatů jsem byla nadšená, chtěla jsem, aby byly decentní, ale zároveň rafinované. A cokoli jsem si vzala na sebe teď, hned bych si to vzala domů. Nejsem z lidí, kteří by rádi navštěvovali společenské akce, ale samozřejmě jsem to vždycky řešila, jak se obléknout. Teď už to řešit nemusím," byla spokojená Adéla.

"Teď budu určitě chodit častěji, když mám v čem," slibovala. No, to bude mít asi její partner Jiří Langmajer (57), který společenské akce vyhledává ještě méně než ona, radost. "Hlavně bude rád, že ho to nebude nic stát. Sice bude muset ven, ale aspoň ušetří," smála se Adéla.

V šatech měla Adéla parádní figuru, tak nás zajímalo, jak si ji po čtyřicítce udržuje. "Moc ne. Respektive mám pocit, že v létě si ji udržuju víc, ale zřejmě k tomu piju i víc piva, takže vždycky po létě mám strašně špatný pocit. Což je právě teď. Ale ono se to zase spraví. Cvičím, a když je hezky, tak ráno vyběhnu, anebo chodíme po horách. Ale mohla bych dělat víc, kdybych byla poctivější," je sebekritická herečka.

Reklama

Další články

Načítám