Hlavní obsah
Článek

Jiří Langmajer (57) patří i po padesátce k mužům, kteří vypadají k světu a s léty navíc nabírají velké charizma. A snad právě proto dostal coby čerstvý padesátník filmovou roli šarmantního svůdce, jakési obdoby slavného filmového Kristiána.

Vášnivého milovníka žen si zahraje v letní komedii Sezn@mka, kterou diváci uvidí od čtvrtka v kinech. Film se částečně natáčel na Kanárských ostrovech a Langmajer se mimo jiné změnil v surfaře. Na prkně se sice válel jako lachtan, ale na krásné a výrazně mladší ženy to zabralo.

Populární Langoš totiž ztvárnil šéfa seznamovací agentury, který vyzbrojen informacemi z dotazníků žen vyráží na rande s klientkami a vystupuje jako muž jejich snů. Po naplněné schůzce však mizí jako pára nad hrncem, protože je ve skutečnosti ženatý. A Langmajerovu manželku stylově hraje jeho skutečná partnerka Adéla Gondíková (50).

Na surfovacím prkně se snaží okouzlit i sličnou blondýnku Kateřinu Klausovou (23), jež se pustila do role jedné ze seznámení chtivých dívek. Na scénu, jak spolu laškují v moři, se podívejte ve videu.

Klausovou si diváci pamatují z filmu Filipa Renče Lída Baarová, kde dostala příležitost coby Adina Mandlová. Další mladou dívku hraje neteř Lukáše Vaculíka Šárka Vaculíková, kterou, stejně jako Klausovou, uvidí diváci v plavkách. V Sezn@mce si zahráli také Marie Doležalová, Zuzana Kajnarová, Lukáš Pavlásek, Petr Vondáček a další.

Reklama

Další články

Načítám