Hlavní obsah
Článek

S herečkou Danielou Šinkorovou (51) jsme se setkali na kosmetickém veletrhu, kam se vydala načerpat novou inspiraci na líčení. Líčí se sama a ráda. Bez make-upu chodí jenom doma, její manžel na ní totiž barvičky nemusí. Má ji rád přirozenou.

"Ráda se líčím sama, když jsem k tomu puštěná. Třeba v televizi máme ale moc šikovné maskérky, které umí líčit na citlivost kamery. Já se spíš ráda líčím do divadla, kde si můžu dovolit velké efekty, nalepit řasy a udělat si oči někde úplně jinde, než jsou," smála se Daniela.

Na veletrhu obdivovala i práci make-up artistů, kteří nalíčili modelku nazeleno. "Já už také měla na sobě leccos. Když jsem kdysi ve čtrnácti letech začínala se společenskými tanci, tak neexistovaly, tedy na západě asi ano, takové ty glitry. Tak mě sestra naučila, jak si lepit na obličej roztříštěnou vánoční kouli. Hrozilo sice nebezpeční úrazu, ale bylo to nádherné," vyprávěla s tím, že kupodivu nepřišla k žádnému šrámu.

Doma se Šinkorová skoro nelíčí. "Chlapi to mají podle mých zkušeností tak, že vás mají rádi takovou, jaká jste. A můj muž mě rád fakt nenalíčenou. Když jsem hodně nalíčená, nelíbí se mu to," svěřila.

Prozradila i své plány na dovolenou. "Bude krásná a dlouhá. Jezdíme na místo, kde máme uložené motorky i člun, tak doufám, že se nám to vyvede," plánuje Šinkorová, která si dlouhou letní dovolenou může dovolit i proto, že přes léto nemá moc práce.

Kromě muzikálů Mamma Mia! a Miluju tě, ale... a moderování TopStaru začala hrát i činohru. "S Jiřím Langmajerem (57) hrajeme představení Manželský poker. Je to velmi úspěšné představení, s Divadlem Palace budeme hrát i v létě na divadelních festivalech pod širým nebem. Nové nabídky zatím nemám, absolvovala jsem kolečko konkurzů, ale byly to role, které nebyly typově pro mne, takže se úplně nezadařilo. Tak budu čekat, co se vyskytne dál," vypočítala své aktivity Šinkorová.

Reklama

Další články

Načítám