Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lukáš Langmajer je bratrem slavnějšího herce Jiřího Langmajera (57). Co říká na to, že má o tolik úspěšnějšího příbuzného? "Ze začátku to byl boj, teď se snažím profitovat a hlavně zvyšovat svoji cenu, protože bratr je pořád lepší a já tím pádem mohu být trošku dražší," řekl Super.cz se svým pověstným humorem Lukáš.

Zajímavé je, že herci mají i velmi podobnou barvu hlasu. "Dlouhou dobu jsem to cvičil, abych byl pokud možno co nejvíc Jirkovi podobnej. V obličeji se mi to úplně nepovedlo, ale s hlasem, zdá se, ano. Je za tím několik let práce," usmíval se.

A humor ho neopouští ani při otázkách na seriál Na vodě, kde hraje jednu z hlavních rolí. V jednom z posledních dílů Lukáš daroval sperma. Co v reálném životě, šel by do toho? "Za dobu, co jsem sexuálně aktivní, tak jsem už několikrát sperma daroval. Možná to někoho překvapí, ale ještě než jsem se oženil, tak jsem do manželství nevstupoval jako panic," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám