Hlavní obsah
Článek

Loni se Adéle Gondíkové (50) návštěva karlovarského festivalu, co se garderoby týče, nevyvedla. "Nevěděla jsem, jak to tady chodí, byla jsem tu poprvé a vezla jsem si dvoje šaty. Jedny jsem hned po příjezdu viděla na jedné modelce, tak je vyhodila, a druhé dopadly ještě hůř," vyprávěla Super.cz.

"Ty se mi totiž pomačkaly, jako správná kuchta jsem si s sebou vezla žehličku, ale když jsem začala žehlit, zapomněla jsem do ní nalít vodu, tudíž jsem je spálila. Tak šly rovnou do koše a já ven v džínech. Zato jsem ale stihla hodně filmů, viděla jsem tři denně," vzpomínala.

"Tentokrát jsme přijeli na dva večery a přípravu jsem nepodcenila. Sešla jsem se s návrhářkou Alenou Wilson, se kterou jsme si padly do noty. Ty první šaty byly trochu odvážnější, ale splnila, co jsem chtěla. Aby byly dlouhé a měly dokonce i dlouhý rukáv. S tím, že budou mít průsvitné efekty, jsem ovšem nepočítala," smála se Adéla.

Na párty značky známého šampaňského se dámy prý nechaly inspirovat perlivými bublinkami. Nám ovšem Adéla připomínala spíš světlušku z Karafiátových Broučků.

Adéla s přítelem Jiřím Langmajerem (57) před sebou mají ještě měsíc volno, to už ale nebudou trávit v zahraničí, ale v Čechách. "Chci připravit Nellince hezké prázdniny, budeme dělat různé výlety a v půlce srpna nás už zase čeká práce," uzavřela.

Líbí se vám Adéla Gondíková ve velké večerní?
Sekne jí to, měla by takhle chodit častěji
94,1 %
Tričko a džíny jí sluší víc
5,9 %
Celkem hlasovalo 15759 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám