Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V souvislosti se vztahem Adély Gondíkové (50) a Jiřího Langmajera (57) toho bylo napsáno už hodně, ačkoli pár o svém soukromí nerad hovoří. Adéla teď odhalila alespoň kousíček a svěřila, že od svého partnera ráda a často dostává květy. „Kytky máme moc rádi, navíc je oba dostáváme jako herci na představeních,“ řekla mimo jiné.

Její partner velmi dobře ví, že její nejoblíbenější kytkou je bílý jasmín a často ho od něj dostává. V době dospívání však od ctitelů dostávala spíš jednodušší květiny. „Měla jsem vždycky spíš takové chudé chlapce, takže to bylo většinou nějaké luční kvítí,“ vysvětlila se smíchem herečka během své návštěvy brněnského stavebního veletrhu, kam zavítala společně se svým bratrem Daliborem (54).

Ten se nechal slyšet, že prý nosí kytky manželce jen tak, mimo „klasické“ příležitosti. A někdy se tak stane, že na důležité datum zapomene. „Když bylo v březnu MDŽ, úplně jsem to vypustil a manželka zrovna očekávala, že něco přinesu. Tak jsem někde něco musel najít,“ dodal se smíchem vyznavač zdravého životního stylu.

Reklama

Další články

Načítám