Hlavní obsah
Článek

Herečku Adélu Gondíkovou (50) jsme v posledních letech, od doby, kdy skončila v Ordinaci v růžové zahradě, vídávali na obrazovce spíše jako moderátorku pořadu Rady ptáka Loskutáka, v němž účinkuje se svým bratrem Daliborem Gondíkem (54). Nyní se i v televizi vrací ke své původní profesi. Nastupuje jako nová posila v seriálu Svatby v Benátkách.

"Zatím nevím, kam se moje postava vyvine, protože mám scénáře jen na pár dílů, jak je v tomto typu seriálů běžné. Nicméně tam mám scény s Bobem Kleplem a dvě ze tří jsou tak neuvěřitelně vtipné, takže se bojím, zda to s ním zvládnu, protože on je veselá kopa a já se pořád strašně směju. Takže se obávám, že na natáčení budeme potřebovat o trochu víc času, než je běžné," myslí si Adéla.

Ta si sice v televizi nebo ve filmu v poslední době moc nezahrála, o to víc práce má ale v divadle. "Nazkoušela jsem toho celkem dost v Divadle Palace a v divadelní společnosti Háta. Z divadla nevypadnu a hraju skoro denně, ať už na zájezdech nebo v pražském Divadle Palace," prozradila.

Náročnější to pro ni je, co se péče o dceru týče. "Je to trošku náročnější. Ale vysvětluju jí, že třeba na rozdíl od jiných maminek, které pracují třeba ve spořitelně a mají jen čtrnáct dní dovolené v létě, já jsem s ní celé prázdniny. Takže jen horko těžko zvládáme společné učení na písemky nebo vlastivědu," připustila.

S předvánočními přípravami je na tom podobně. "Zatím jsem koupila asi tři nové baňky a také naši variantu adventního věnce, což je taková kolejnice, kde jsou ty svíčky vedle sebe. A dárky kupuju radši až těsně před Štědrým dnem, to je ale z důvodu, že bych je někam zašantročila," smála se Adéla.

Pochopitelně jsme se při rozhovoru dostali i k hereččinu vztahu s kolegou Jiřím Langmajerem (57), o němž se velmi dlouho spekulovalo, ale teprve letos spolu partneři vyšli na veřejnost. Proč jim to trvalo tak dlouho? "Na to vůbec nedokážu odpovědět. Nám se nechtělo, aby nás někdo okukoval. A pak jsme šli na premiéru filmu, kde Jirka hrál, a to bylo takové... No, prostě jsme tam šli," odpověděla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám