Hlavní obsah
Článek

Před pár dny měl 84. narozeniny a slavit bude s přáteli a fanoušky v podobě svých putovních pořadů celý měsíc. K tomu všemu Jiří Krampol (85) nedávno dokončil druhý film, a tak se těší na odpočinek.

„Právě jsem dodělal dva filmy, v rádiu dělám pořad Humoriáda, se kterou jezdíme i za diváky, jezdíme po různých štacích s pořadem 7 pádů Honzy Dědka. Je stále co dělat,“ říká Krampol, který má jednu dovolenou u moře za sebou a čeká ho odpočinek v Česku.

„Byl jsem na dovolené v Tunisu, teď chci jet na Moravu. Mám tam předky. Žena byla z Kyjova, tatínek se narodil na Moravě. Mám tam spoustu strýčků, prastrýčků,“ rozpovídal se v rozhovoru pro Super.cz Krampol.

„Morava je krásná. Teď jsme točili v Dolních Věstonicích přímo u Dyje. Vypadá to tam jako ve Švýcarsku,“ rozplýval se slavný bavič. Aktivní senior musí být stále v pohybu a na jednom místě dlouho nevydrží. „Nikde nevydržím dlouho. Stejně tak je to i u moře. Stačí mi tři dny a už se nudím.“

V průběhu léta se Krampol chystá navštěvovat kamarádku ve zrekonstruovaném mlýně, kde probíhají setkání s dalšími kamarády, a po prázdninách ho pak čeká cesta na Kanárské ostrovy, kde bude bavit české rekreanty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám