Hlavní obsah
Článek

V podstatě ze dne na den se stal hereckou hvězdou. Zdeněk Godla (48), kterého proslavil seriál Most! a role v novácké Ordinaci v růžové zahradě II, opět natáčí. Romský herec nyní dokonce dostal hlavní roli.

„Na natáčení jsem se těšil a jsem rád, že mě režisér Tomáš Magnusek oslovil. Už jsme si spolupráci spolu vyzkoušeli na jiném jeho projektu Škola mého života a zjistili jsme, že na sebe slyšíme. Dokonce si říkáme ´brácho´. Jsme podobné nátury, máme podobný humor a energii. Umíme si ze sebe vzájemně udělat legraci. Myslím si, že se diváci mají na co těšit,“ svěřil se Super.cz Godla. Vedle něj si ve filmu zahrají známí herci, jako je Jan Přeučil, či Jiří Krampol (85), tak hvězdičky, které u filmu začínají jako je Natálie Grossová (21), či Gabriela Gášpárová (22). Ta se zhostí hlavní ženské role sestry Zdeňka Godly.

Ve filmu slavný Rom ztvární postavu Jury, který zachrání svého kamaráda, učitele Majera, když mu po propuštění z vězení nabídne bydlení. Herec má za sebou pestrou minulost, odseděl si pět a půl roku za loupežné přepadení, a tak ho před kamerou čeká herecká výzva.

Magnusek po téměř deseti letech přichází s pokračováním kontroverzního filmu Bastardi, který je psán na základě jeho skutečných prožitků, coby bývalého učitele ve speciální škole. Pokračování bude ale úplně jiné, než na jaká byli diváci dosavadní trilogie zvyklí. „Film, který jsme začali o víkendu točit v České Skalici na mém rodném Náchodsku, bude méně agresivní, vulgární, více humorný, s nadsázkou i ironií. Ale stále bude děj s odkazem na to, že jde o problematiku ze skutečného prostředí a o střet dvou etnik, která spolu ale v zásadě dokážou docela dobře fungovat,“ prozradil Magnusek s tím, že se počítá i s účastí jedné světové filmové hvězdy. Ale čas na to ji představit, ještě nepřišel.

Reklama

Další články

Načítám