Hlavní obsah
Článek

Smrt Ladislava Štaidla (†75) zasáhla rodinu i celou řadu přátel z branže. Hudebník byl velmi populární, a všichni do poslední chvíle doufali, že svůj boj se zákeřným koronavirem vyhraje.

Za Štaidla truchlí jeho čtyři děti – dcera Karolína, synové Jan, Jiří a Artur. Posledně jmenovaný přišel před lety i o svou maminku Ivetu Bartošovou (†48).

Co se týče žen, na nezájem si Štaidl nikdy nemohl stěžovat. Mediálně byl nejvíc propírán jeho vztah s Ivetou Bartošovou. Až do roku 2001 byl stále ženatý s právničkou a maminkou jeho prvních tří dětí Áňou Štaidlovou (74). Už dlouho před rozvodem spolu ale nežili. Po rozchodu s Bartošovou žil osmnáct let se zdravotní sestřičkou Míšou. V posledních letech se po jeho boku objevovala uroložka Yvona, s níž se před rokem a půl objevil na premiéře muzikálu Čarodějka.

Blízko k němu vždy měla i zpěvačka Jitka Zelenková (73), která ho považuje za svého osudového muže. Zpěvačka s ním měla 11 let milostný poměr a přátelila se s ním i po jeho skončení. „Některé zprávy se přijímají velmi těžce. Upřímnou soustrast především rodině a Vám, Láďo... však Vy víte. Děkuji,“ truchlila.

Z umělců se s vynikajícím hudebníkem přátelili producent František Janeček (79), zpěvák Petr Janda (81), hudebník Felix Slováček (80), herec Jiří Krampol (85) a mnoho dalších. Z těch, kteří už nejsou mezi námi, pak zpěvák Karel Gott (†80) a hitmaker Karel Svoboda (†68).

Reklama

Další články

Načítám